Mar 222007
 

Laimiz klausė: Kodėl taip atsitinka per shoutcast: [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak) <03/29/05@20:32:07> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP: My Ip Address) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out))

Guru atsako:

Veikiausiai Jūs neturite išorinio IP adreso, arba Jūsų užkardos (firewall) / maršrutizatoriaus nuostatymuose uždrausta galimybė tiesiogiai keistis duomenimis per šios programos naudojamą prievadą (port).
Pirmu atveju derėtų pasikalbėti su savo interneto tiekėju – šiuo metu vis daugiau interneto tiekėjų negaili išorinių IP adresų arba reikalauja sąlyginai nedidelio jų palaikymo mokesčio. Antruoju atveju derėtų susipažinti su savo naudojama programine įranga (arba maršrutizatoriaus instrukcija) bei minėtos programos instrukcijomis, kad sužinotumėte, kaip ir kuriuos prievadus „atverti“.
Tiesa, jei neklystu, šios programos atveju Jūs pats nusprendžiate, kokį prievadą naudoti, taigi – jei ne pats tvarkote prieigą prie interneto ir su tuo susijusius nustatymus, turėtumėte pasikalbėti su tai darančiu žmogumi ir, manau, jis padės Jums susikurti savo radijo stotį… ;-)

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 3452 access attempts in the last 7 days.