Mar 232007
 

Antanas klausė: Prieš kurį laiką pradėjo veikti su trūkumais Winamp 5.32.Neveikia pakartojimo funkcija Toggle Playlist Shuffling.Taip pat neveikia Windows lango viršuje kairėje Muzikinės užduotys-Groti viską(Play all).Galbūt as valydamas kompiuterį netyčia ištryniau kokį Windows failą arba registro įrašą? Būčiau dėkingas,jeigu patartumėte,kaip pašalinti defektus,kokie Windows failai ar registro įrašai gali turėti įtakos?

Guru atsako:

Dvi Jūsų minėtos funkcijos neturėtų būti susijusios. WinAmp funkcija „Toggle Playlist Shuffling“ gali neveikti pašalinus ar pakeitus vieną iš šios programos failų, kadangi tai yra vidinė šios programos savybė, leidžianti (arba ne) pakartotinai groti tuos pačius failus.
Tuo tarpu Windows Explorer teikiama funkcija, leidžianti atlikti veiksmus su rinkmenomis (Groti visus, Groti Pažymėtus ir pan.) paremta kreiptimi į numatytąją tokių failų peržiūros ir/ar redagavimo programą. Ji gali neveikti dėl kelių priežasčių – panaikinta nuoroda į numatytąją muzikinių failų atkūrimo programą (taip išties galėjo nutikti keičiant registro įrašus), pats mygtukas nesusietas su jokia Windows funkcija (kuri parinktų failus ir juos pateiktų), ar kita – nežinant kas buvo keista kompiuteryje, labai sunku spėlioti.
Efektyviausia ir turbūt paprasčiausia priemonė – parsisiųsti naują WinAmp kopiją ir ją įdiegti, prieš tai pilnai pašalinus senąją (jei turite susidarę patinkančios muzikos grojaraščius („Playlists“) – vertėtų juos iškelti į išorinį failą, prieš šalinant programą, kad neprarastumėte įrašų). Tai beveik garantuotai turėtų padėti pirmosios problemos sprendimo klausimu ir veikiausiai, jei vis tik nebuvo rimtai pažeista Windows Explorer priemonė – antruoju klausimu.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 2397 access attempts in the last 7 days.