Oct 042005
 

Gintautas klausė: valdymo pagalba galima atjungti automobilio apsaugos sistemos Eaglemaster LT 5200 smūgio jutiklio pirmą arba pirmą ir antrą lygius. Instrukcijoje ir kt. nepavyko rasti informacijos, kuo skiriasi šie lygiai. Ar atjungus abu lygius signalizacija nesuveiks?

Guru atsako:
Smūgio jutiklis suveikia ir paduoda signalą apdorojimui signalizacijos blokui, jei gauna atitinkamo stiprumo smugį. Esant silpnesniems smūgiams sužadinamas pirmo lygio daviklis, o esant stipresniems smūgiams sužadinamas antro lygio daviklis.
Paprastai esant silpnam stuktelėjimui (pirmas lygis) signalizacija neįsijungs, o tik paleis trumpą sirenos signalą, informuojantį, kad šiame automobilyje yra veikianti signalizacijos sistema. O esant stipresniam smūgui sirena įsijungs pilnai. Be abejo, tai yra programuojamos funkcijos, ir Jūsų automobilyje gali būti kitaip. Tačiau faktas toks, kad atjungus smūgio daviklį signalizacija veiks toliau, tiktai nebebus fiksuojama, jei kažkas spardys Jūsų mašiną :) Tačiau signalizacija tikrai suveiks, jei kažkas atidarys dureles.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 71 access attempts in the last 7 days.