Oct 012003
 

Justas klausė: Turiu kompa AMD Athlon XP2000+, 1.66 GHz, 256 MB RAM. Instaliuota sistema Win XP. Žaidžiant žaidimus viskas gerai, kol nereikia išeiti iš žaidimo į Win. Kaskart išeinant persikrauna kompas, kartais pradėjus krautis iš naujo, dar persikraudinėja. Taip yra beveik su visais žaidimais – Toca Pro Race Driver, Quake 3, Tonny Howk 4 ir pan.. Kokia galėtų būti priežastis?

Guru atsako:

Taip suveikia Windows XP nustatymas, liepiantis sistemai persikrauti, jei įvyksta kokia nors sisteminė klaida. Jei tai vyksta dažnai, paprastai galima manyti, kad Jūsų sistemoje yra nemažai klaidų (paprastai jų daugėja įrašinėjant daug neaiškių programų). Galima išjungti šį nustatymą ir bandyti dirbti toliau, bet tai nėra patartina.
Pirmiausiai pabandykite įsidiegti Service Pack.
Na, o jei nepadės: Windows XP sistemoje darykite taip: Start -> Control Panel -> Performance and Maintenance -> System ->Advanced -> ‘startup and recovery’ lange spauskite ‘Settings’ ir nuimkite pažymėjimą nuo langelio ‘Automatically restart’.
Windows NT/2000 sistemose – dešiniu pelės mygtuku spauskite ant My Computer piktogramos ->Properties -> Advanced -> ‘startup and recovery’ lange spauskite ‘Settings’ ir nuimkite pažymėjimą nuo langelio ‘Automatically restart’.
Tiesa, dar kartą perspėjame, kad po to gali kilti ir kitų problemų.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 4486 access attempts in the last 7 days.