Jan 102002
 

Rasa klausė: Norėčiau įsigyti cdrw, tačiau neapsisprendžiu, kurios firmos modelį pasirinkti. Apsistojau ties Teac ir Philips. Girdėjau, kad Teac geresnė firma ir cdrw patikimesni. Panašus Philips modelis 100 Lt pigesnis. Kurią šių firmų rinktis, o gal pasiūlytumėt dar kokią nors? O kaip Nec firmos cdrw?

Guru atsako:

Viskas priklauso nuo Jūsų prioritetų. Kadangi paminėjote pinigus, tai manyčiau, kad turite ribotą biudžetą, todėl Plextor (šiuo metu pripažintas lyderis CDRW rinkoje) gaminių nesiūlysiu. Tarp Jūsų paminėtų Teac bei Nec yra aukščiau vertinamas nei Philips (vartotojų reitingai).
Prieš siūlant reikėtų žiūrėti, kam Jums reikalingas minėtas CDRW. Jei norite tik namų vartotojui ar nedidelei firmai, kur max 1 kompaktas įrašomas per dieną, tai siūlyčiau rinktis Mitsumi. Žinau, lietuviai vengia šios firmos, bet jos gaminiai yra gana patikimi ir turi tikrai konkurentabilią kainą. Kitas galimas kandidatas, kažkodėl nelabai papiltęs Lietuvoje – Lite-On. Šios firmos CDRW naudoja daugelis kitų firmų.. tik uždėdami savo lipdukus, ir iš principo jie yra vertinami labai aukštai.
Be to, renkantis CDRW, reikėtų kreipti dėmesį ne tik į firmos vardą, bet ir į perrašymo greitį. Dabar gaminami galingi 24 greičių įrašymo įrenginiai, bet paprastam namų vartotojui jie visai nereikalingi. Negi yra skirtumas, ar jus įsirašysite diską per 7, ar per 10 minučių ? Be to, rašant dideliu greičiu, net ir geriausiu CDRW, kokybė krenta.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 71 access attempts in the last 7 days.