Jan 112002
 

RAIMISBL klausė: Nusipirkau Sony kompiuterį su Windows XP versija. Naudojantis internetu, norint klausytis arba žiūrėti transliuojamas programas, iš pradžių buvo iškviečiamas Windows Media Player‘is. Prisisukus prie kompo vaikui kažkas atsitiko, kad vietoj Media Playerio dabar pasileidzia Sony Stage programa, su kuria neina klausytis ir žiūrėti internetu transliuojamų programų. Kur ieškoti tokios problemos sprendimo?

Guru atsako:

Manau, kad žiūrint filmukus ir klausantis muzikos būdavo iškviečiami failiukai, kurie standartiškai pasileisdavo su Media Player’iu. O vaikutis ką nors prispaudžiojo ir pakeitė nustatymus. Manau, bėdos reikėtų ieškoti My Computer -> Folder Options-> Files Types. Ten susiraskite plėtinius, kurie pasileidžia Sony Stage programos pagalba. O kai kitąsyk pabandysite paleisti radiją arba filmą, tai nurodykite, kad paleidinėtų per Windows Media Playeri.
Kitas variantas – tai pasileisti Media Playerį, tuomet Tools -> Options -> File types, ir ten paspausti Select All arba išsirikti tam tikrus failo formatus, kuriuos atidarinės Media player pagalba.
Viskas :)

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 69 access attempts in the last 7 days.