Mar 312001
 

Kristina klausė: Kaip būtų galima visiškai ištrinti iš ekrano lauko programas (t.y., kai įsijungi kompiuterį, tai pilnas ekranas nereikalingų programų, pvz., Media ring ir kt., kurių aš nenaudoju). Jei galite, atsakykite paprasčiau, nes nelabai suprantu apie kompiuterius.

Guru atsako:
Darbastalio programas galima ištrinti dvejopai:

  • Pažymint trinamą ikoną ir spaudžiant ‘Delete‘ mygtuką. Jūsų kompiuteris dar paklaus, ar norite tai atlikti. Spauskite ‘Yes’.
  • Ištrinti iš disko nuorodas. Darbastalio programų nuorodos yra kataloge WindowsDesktop. Jas galite ištrinti per My Computer, Far , Windows Commander ir kitas programas.
Kai kurių darbastalio ikonų neįmanoma ištrinti šiais būdais (pvz. Network Neighborhood). Kaip tai atlikti – rašėme anksčiau, be to guru sukūrė programą TA tam atlikti.
Beje, šiais būdais trindami ikonas, jūs ištrinsite tik ikonas (paveikslėlius), o pačios programos liks diske. Norint ištrinti ir programas, bandykite jas išinstaliuoti – paprastai Start meniu punktuose trinamos programos stulpelyje būna ‘uninstall‘. Jeigu nėra, bandykite per MyComputer -> Settings -> Control panel -> Add/Remove Programs. Parinkę trinamą programą, spauskite mygtuką Add/Remove.
Sėkmės!

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 5116 access attempts in the last 7 days.