Feb 242010
 

Tomas klausė: Mano skreitinukas (laptopas) dell -830 negaudo bevielio ryšio (wireless). Bandžiau ir su Zero configuration, bet nepavyko. Po to pradėjo mesti lenteles su zcfgsvc.exe ir rezultato nėra. Negaudo tinklo. Gal ką patartumėte?

Guru atsako:

Jūsų minima „zcfgsvc.exe“ lentelė yra paties „Zero Configuration“ įrankio. Visų pirma, galite pabandyti išjungti šį įrankį visai, nes kartais jis tik trukdo prisijungti prie tinklo.
Spauskite Start -> Run (Pradžia -> Vykdymas…). Įveskite „services.msc“ (be kabučių) ir spauskite Enter. Atsidariusio lango dešinėje pusėje susiraskite įrašą „Wireless Zero Configuration“. Jis turėtų būti apačioje. Spragtelėkite jį du kartus kairiu pelės mygtuku ir atsidariusio lango skiltyje „Startup type“ pasirinkite variantą „Disabled“. Paspauskite „OK“ ir uždarykite ankstesnį langą. Po to perkraukite kompiuterį.
Taip pat galite pabandyti atnaujinti tvarkykles iš gamintojo svetainės. Pasirinkite Network ir šioje skiltyje susiraskite „Intel“ tvarkykles, skirtas šiems įrenginiams:

  • (R) Wireless WiFi Link 4965AGN
  • Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network Connection
Atsisiuntę ir įdiegę tvarkykles bei dar sykį perkrovę kompiuterį bandykite jungtis prie bevielio ryšio tinklo.
Patikrinkite kompiuterį jungdamiesi prie kelių tinklų. Pavyzdžiui, galite išbandyti kur nors miesto centre, kur yra viešos prieigos taškų. Jei neveikia tik kai kurių tinklų atveju – reikėtų peržiūrėti ir tinklo įrangą bei jos nustatymus, jei tai Jūsų tinklas.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 215 access attempts in the last 7 days.