Nov 112009
 

Laimis klausė: Ar galima būtų plačiau sužinoti apie implantus (kaip vadinasi, kaip veikia) kurie buvo įsiūnami kareiviams į smegenis, atliekant spec. misijas karo metu, jų paskirtis yra pašalinti baimės jausmą.

Medicinos Guru atsako:

Kasdien gaunu rimtus mokslinius laiškus apie implantus, kuriuos įsisiuvus vyriška jėga prilygsta pneumatiniam kūjui, o moterys laksto iš paskos pulkais ir net žviegia iš džiaugsmo. Net pašto sistemos specialiai išskiria šiuos rimtus laiškus į kategoriją keistu pavadinimu „SPAM“. Manau, paieškojus ten ir galima būtų rasti informacijos apie panašius implantus.
Jei rimtai – galima implantuoti vaistus išskiriančius objektus, tačiau selektyviai veikiančių nelabai yra. Eksperimentai su kariais vyko, vyksta ir vyks. Galite pasižiūrėti filmą Jacob’s ladder, pasiskaityti apie slaptus eksperimentus, taip pat galima kreiptis į Rusijos išorinės žvalgybos tarnybą – jos mokslinių laboratorijų darbuotojai teigia turį vos ne stebuklingų preparatų.
Kiekvienas vaistas turi savo pagrindinį efektą, tačiau ir šalutinius. Egzistuoja vaistų grupė, veikianti nerimą, tačiau šalutiniai efektai taip pat išreikšti, efektas tolydžiai mažėja, didėja priklausomybė.
Jei patikėjote The Manchurian candidate naująja versija – Jūsų reikalas.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 71 access attempts in the last 7 days.