May 032007
 

Aidas klausė: Įjungus kompiuterį,man rodo lentelę,kad kuo skubiau prisijungčiau prie Microsoft ir ištaisyčiau šią klaidą.Paspaudžiu Resolve,jungiasi, bet to puslapio neatidaro. Po to kompiuteryje atsiranda pranešimas: You may be a victim of software counterfeiting. Ar tai nekenkia kompui? Kaip tai ištaisyt? Kas tai yra?

Guru atsako:

Tikriausiai Jūs parsisiuntėte Windows operacinės sistemos atnaujinimus. Vienas iš jų – programėlė Windows Genuine License. Ji tikrina, ar kompiuteryje yra įdiegti legalūs Windowsai. Kaip suprantu, Jūsų kompiuteryje Windows yra nelegalūs. Užrašas „You may be a victim of software counterfeiting“ reiškia, jog „Jūs galbūt tapote nelegalios įrangos pažeidimo auka“.
Šios programėlės pašalinti nepavyks. Optimalus sprendimas – įsigyti legalią operacinę sistemą. Laikinas sprendimas – pasikrovus Windows palaukti 5 sekundes ir spausti Resolve Later („Problemą spręsti vėliau“). Jeigu spaudžiate Resolve Now („Problemą spręsti dabar“), tuomet atsidaro Microsoft puslapis, kuris siūlo įsigyti legalią programinę įrangą.
Nebūtina pirkti Windowsus – yra ir nemokamų OS, pvz., Linux, FreeBSD, MenuetOS ir kt. Tiesa, nemokamos OS moka dirbti ne su visomis Windows OS skirtomis programomis. Linux ir kai kurioms kitoms nemokamoms OS skirta nemokama programėlė Wine pritaikyta Windowsinėms programoms paleisti – daugelį ir atidaro, tačiau ne visas…

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 1793 access attempts in the last 7 days.