Oct 122005
 

vaidas klausė: Rašydamas Microsoft Word’u noriu parašyti ir matematines formules. Žinau, kad tai reikia daryti taip: insert, objects ir tada ms equations. Tačiau pas mane nėra tų equations. Ką daryti? Kodėl taip yra? Gal yra galimybė kaip nors parsisiųst iš interneto nemokamai?

Guru atsako:
1.Patikrinti, ar Equation Editor yra instaliuotas:
START ->(Settings->) Control Panel -> Add or Remove Programs -> Change or Remove Programs ir pasirinkus Microsoft Office programą Word patikrinti, ar suinstaliuotas Equation Editor. Jei nėra – suinstaliuoti (tam reikės Microsoft Office instaliacinės programos).
2. Microsoft Office Word -> Tools -> Customize -> Commands -> Insert ten reikės susirasti piktogramą su Equation Editor ir ją pelytės pagalbą nutempti į Word programos įrankių juostą ir padėti norimoje vietoje. Norint naudotis Equation Editor programa, reikės pelyte spustelėti piktogramą.

Kitas variantas – yra tokia programėlė MathType. Nemokamai 30 dienų bandomąją versiją galima parsisiųsti iš http://www.dessci.com/. Vėliau galima naudotis LITE versija, kurios visiškai pakanka rašyti lygtims Word’e. Naudojimasis toks pat, kaip ir Equation.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 71 access attempts in the last 7 days.