Sep 162004
 

vaidas klausė: Kaip nustatyti, kad Opera naudotų Outlook Express ? 2004-03-31 atsakymą skaičiau, bet pas mane turbūt kita problema, nes tame laukelyje Outlook Express yra, tik jis šviesesnis ir nieko neina pakeisti, kad ir uždedu juodą taškelį.Naudoju Opera 7,23

Guru atsako:

Pirmiausia reiktų susirasti ‘Preferences‘ skyrių. Operoje 7.5 jis yra ‘Tools -> Preferences‘. Ankstesnėse versijose gali būti ‘File -> Preferences‘.
Atsiradusioje ‘Preferences’ lentelėje reiktų susirasti ‘E-mail‘ skyrių. Jame yra 3 punktai, kaip Operai elgtis su elektroninio pašto nuorodomis:

  1. Use Opera‘ – atidarys elektroninio pašto ‘Compose’ skyrių Operos naršyklėje (integruotame modelyje).
  2. Use default e-mail client on computer‘ – atidarys elektroninį paštą, kompiuteryje nustatytą pagal nutylėjimą.
  3. Use specific e-mail client‘ – atidarys nustatytą elektroninį paštą.
Klausiančiojo atveju reiktų pirmiausia įsitikinti, kad Outlook Express yra naršyklė pagal nutylėjimą, jei taip ir yra – greitas pabėgimas iš bėdos būtų 3-oje dalyje nurodyti kelią į Outlook Express paleidžiamąjį failą: ‘C:Program FilesOutlook Expressmsimn.exe’.
Kitas būdas (ilgesnis) – perinstaliuoti Operą. Dabar yra jau yra 7.54 versija. Šiaip pats esu asmeniškai įsitikinęs, kad 7.23 buvo ne pati stabiliausia versija šios naršyklės istorijoje.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 71 access attempts in the last 7 days.