Aug 102004
 

statvista klausė: Norėčiau sužinoti, kaip [pažingsniui] pašalinti Windows XP iš kompiuterio, kad galėčiau įsidiegti Windows XP iš kito kompakto ir kitu kodu.

Guru atsako:

Visų pirma, jei Jums reikia tik pakeisti Windows sistemos raktą (Product Key), visai nebūtina perinstaliuoti visos sistemos: galima ranka įrašyti registruose arba parsisiųsti programų iš interneto, kurios atlieka šią funkciją.
Jei visgi norite perinstaliuoti sistemą, galima tiesiog įdėti naujos sistemos kompaktinį diską ir daryti „Upgrade“, tuomet kompiuteryje liks visi Jūsų failai, programos ir nustatymai, tačiau lygiai taip pat liks ir senos sistemos sukauptos šiukšlės.
Galite instaliuoti kraudami sistemą iš kompaktinio disko, tuomet rinktis ‘Delete current Windows installation’, tuomet turėsite ‘švarią’ ir naują Windows sistemą savame kompiuteryje, tačiau turėsite iš naujo įdiegti visas buvusias programas, be to, liks dalis senos sistemos šiukšlių.
Geriausia būtų išsisaugoti svarbius duomenis kompaktiniame diske, suformatuoti diską, ir tada instaliuoti operacinę sistemą – tokiu atveju būsite garantuotas, kad išvalėte visas senos sistemos šiukšles. Šis būdas geriausias ir patikimiausias, tačiau taip pat ir sunkiausias bei užimantis daug daugiau laiko nei prieštai paminėti būdai.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 71 access attempts in the last 7 days.