Apr 222004
 

marchino klausė: Ką reikėtų daryti, jei aš noriu transliuoti radiją, bet kiti žmonės negali jo girdėti, tik mato užrašą <timed out >. Esu DSL A0 vartotojas, namie stovi DSL/CABLE Broadband Router <TW100-S4W1CA>… Girdėjau, kad ten kažkaip reikia atidaryti portą, bet kaip tai padaryti ? ir su IP ką ten daryti, nes ant kompo rod,o kad mano IP ten 192.168.1.1 o internete kai pažiūriu 81.7.x.y (paskutiniai skaičiai pakeisti). Nuėjau į http://www.radiotoolbox.com/, padariau PORT SCAN ME, man rašė štai ką: 81.7.x.y:8000 is Closed Reason Given: Connection timed out More about this error: This means that you are most likely behind a firewall, this error esentially says that you and your computer aren’t there. You might also check to be sure that your ip is 81.7.109.41, if it is not then you are behind some sort of proxy. Tai ką man daryti, gal kur ką pasiskaityti ar šiaip padėsite?

Guru atsako:

Jums reikės atverti tam tikrus portus, kad jie būtų prieinami iš interneto.
Prisijunkite prie savo maršrutizatoriaus (jei naudojate numatytuosius tinklo nustatymus – interneto naršyklės adreso laukelyje reikės surinkti 192.168.0.1) įvesdami vartotojo vardą ir slaptažodį. Tuomet eikite keliu Advanced-> Forwarding (parengta ne pagal trendware) ir užpildykite laukus (reikės įvesti savo vidinį IP – 192.168.1.1 bei norimus atverti portus – pasižiūrėkite šią dalį savo programos aprašyme).
Daugiau informacijos, kaip tą atlikti, galite ieškoti savo maršrutizatoriaus dokumentacijoje arba pasinaudodami paieškos svetainėmis (raktažodžiai port forwarding ir/ar opening ports).

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 296 access attempts in the last 7 days.