Oct 092003
 

geo klausė: Ką daryti: įjungus kompą jis kraunasi, o kai jau turėtų būti viskas gerai, paprasčiausiai išsijungia. Kai perkraunu safe mode, užrašo ‘the comctl32.dll file cannot start’ ir lentelėje visi žodžiai būna perbraukti.

Guru atsako:

Rinkitės įkrovos būdą Command Prompt only, įdėkite savo Windows diegimo kompaktą, ir tuomet iš archyvo Precopy1.cab išspauskite (extract) failą Kommctrl.dll į WindowsSystem katalogą, po to pervardinkite failą Kommctrl.dll į Commctrl.dll
Išspaudimui Command Prompt aplinkoje naudojama komanda ext. Įveskite ją, o po to sekite instrukcijomis, kad atliktumėte aukščiau aprašytą veiksmą. Beje, jei jūs naudojote Windows 95 sistemą, komandą reikės panaudoti taip: extract failo_vieta file /L c:windowscommand
Pvz.: failo vieta yra C:Cabs, tuomet išspaudimo komanda bus tokia: a:extract drive:cabsfile /L drive:windowskatalogas_į_kurį_norite_išspausti_failą vietoje drive reikia įrašyti skirsnį, kuriame Windows OS yra įrašyta (paprastai C).
Jūsų atveju katalogas, į kurį turėsite išskleisti, bus C:WindowsSystem (jei esate įdiegę Windows C skirsnyje), ir komanda bus tokia:
a:CD_ROM_disko_raidė:Precopy1.cab /L C:WindowsSystem

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 4487 access attempts in the last 7 days.