Sep 282003
 

Vilmantas klausė: Nusipirkau Creative sound blaster live! 5.1 garso plokštę(EMU10K1audio procesor WDM) ir niekaip negaliu jos instaliuoti: baigiantis instaliacijai išmeta pranešimą: There was problem instaling this hardware.Multimedia audio controler.An error occurred during installation of the device.The system cannot find path specified.Aš naudoju WindowsXP, motininė plokštė K7S5A, gal galite patarti,ką daryti?

Guru atsako:

Windows XP pati pajėgi atrasti tokią garso plokštę ir pritaikyti jai tvarkykles. Nėra reikalo diegti ‘draiverius’, jeigu sistema įrenginį atpažino ir pati juos įdiegė.
Jeigu Windows XP neįdiegė tvarkyklių, tuomet matomai nerado garso plokštės. Ar ji įdėta tvarkingai? Ar pirmą kartą įdėjus garso plokštę ir įjungus kompiuterį Windows parašė, kad aptiko naują įrenginį ir pasiųlė diegti tvarkykles? Jeigu ne – tuomet neverta problemos ieškoti toliau, nei reikia – patartina pirmiausia išbandyti kitą PCI jungtį arba tiesiog įsitikinti, kad garso plokštė įdėta ir įstumta į lizdą tvirtai ir iki galo.
Jeigu gavosi taip, kad sistema įrenginį aptiko ir viskas sustojo ties tuo, kad dėl kažkokių priežasčių Windows nesugebejo šiai garso plokštei pritaikyti turimų tvarkyklių, arba jeigu Windows tvarkyklės Jūsų netenkina, o esančios CD diske, gaunamame kartu su garso plokšte diegiasi netvarkingai (beje, tai ne toks jau retas reiškinys), tuomet siūlau užsukti adresu
http://lt.europe.creative.com/support/drivers/welcome.asp
Čia išsirinkite naujausias tvarkykles pagal Jūsų turima įrenginį ir operacinę sistema, parsisiųskite ir pabandykite įdiegti dar karteli. Jei po daugelio bandymų, vykusių iki šiol, sistema nenorės diegti naujų tvarkyklių – pabandykite perdėti garso plokštę į kitą PCI lizdą, kad sistema iš naujo ją atpažintų.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 73 access attempts in the last 7 days.