Jul 152003
 

pats klausė: Turiu tokią problemą. Lytinio akto metu labai greitai susijaudinu, kartais sperma išsilieja, net nepradėjus santykiauti.Kitaip tariant,baigiu labai gretai ir daug anksčiau nei partnerė spėja įsijausti. Ką patartumėt daryti?kaip gydytis, kur kreiptis?

Medicinos Guru atsako:

Priešlaikinis sėklos ištekėjimas nėra reta problema. Ji būdinga vos ne 100 procentų ‘pradedančiųjų’. Praeina savaime, atsirandant lytinio bendravimo įgūdžiams. Ilgainiui pažįstamos savos reakcijos, išmokstama valdyti savo orgazmą.
Jei ši problema išlieka, labai svarbu psichologinis nusiteikimas – nereikia persitempti prieš aktą, neakcentuoti sau problemos, atsipalaiduoti. Reikėtų nukreipti savo dėmesį į partnerę, o pačiam prisijungti, kai jau finišas bus artimas abiems – tai sumažintų abiejų įtampą. Geriausia, jei partnerė suprastų ir neperdirgintų anksčiau laiko.
Jei elementarūs būdai nepadeda, derėtų kreiptis į psichoterapeutą. Šiaip, turėtų padėti bet kuris psichoterapeutas, juk tai nėra specifinė seksualinės sferos problema, daugiau savikontrolės klausimas.
Pabaigai – vienas iš trumpų aiškių straipsnių priešlaikinės ejakuliacijos tema:
http://www.sexhealth.org/problems/premature.shtml.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 335 access attempts in the last 7 days.