Jan 272003
 

rimsenas klausė: Turiu video plokštę su TV-in. Kokiomis programomis patartumėt įrašinėti vaizdą ir garsą į kompiuterį (pvz., iš videomagnetofono)-paskui į CD (dėl įrašymo problemos nėra). Kokiomis programomis apdirbti iki reikiamos kokybės, konvertuoti į reikiamą formatą ir tt. Naudoju Me AMD 1600+, 40GB Hdd, 256 RAM, CD-RW.

Guru atsako:

Kad perkeltumėte filmus iš vaizdo juostos į kompiuterį, naudokite programas, pateikiamas čia: http://www.divx.com/software/browse.php?cid=19. Pažiūrėkite jų aprašymus ir jas pabandęs išsirinkite tinkamiausią. Beje, prie Jūsų vaizdo plokštės galėjo būti pridėtas kompaktinis diskas su įvairiaiomis programomis – gal jos tinka ir vaizdo perkėlimui? Tada būtų geriau naudoti jas, nes jos būtų pritaikytos būtent Jums.
Savo filmų pavertimui į reikiamą formatą galite naudoti programas, kurias rasite čia: http://www.divx.com/software/browse.php?cid=14 – jos visos yra būtent tam skirtos. Bene populiariausia iš jų yra VirtualDub. Beje, tokių programų taip pat gali būti kompaktiniame diske, kuris buvo (jei buvo) pridėtas prie Jūsų vaizdo plokštės.
Jeigu Jūs norite paredaguoti savo vaizdo failus, galite pasinaudoti programomis, kurių nuorodas rasite čia: http://www.divx.com/software/browse.php?cid=13. Beje, šios programos, kaip ir dauguma kitų, yra mokamos…
Jei, kaip sakėte, su įrašymu problemų nėra, tai ir viskas. Bet šiaip dar kai kas: įrašinėkite kompaktą video standartu. Nero kompaktų įrašymo programa turi šią galimybę.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 5116 access attempts in the last 7 days.