Nov 092002
 

Arturas klausė: Gal žinote kokių free ftp, kur galima su savo loginu (ar kzk panašaus) įmesti kokius 100 Mb.

Guru atsako:

Priklausomai nuo to, ko Jūs ieškote, galiu pasiūlyti keletą svetainių.
Nebloga yra http://www.anytimenow.com – ji suteikia tik 20MB vietos ineternete, užtat turi daugybę papildomų galimybių, padedančių organizuoti laiką, suteikia e-mail adresą (man tų nemokamų e-mail adresų jau per daug darosi, tad čia nebūtinai pliusas, bet juk nebūtina ir naudotis visomis dėžutėmis :-) ), taip pat galima kurti grupes – vieni failai bus tik jums, kiti visiems, galima ir daugiau grupių sukurti, kurios turėtų ir kitokių parametrų.
Jei Jums tiesiog reikia daug vietos internete ir visai nesvarbu daugybė funkcijų, kuriomis gal niekada ir nepasianudosite – Jums patiks puslapis www.kturn.com, tiesa, paskutiniu metu aš nebegaliu šio puslapio atidaryti.
O jei internete planuojate laikyti daug .mp3 failų, Jums patiks puslapis http://www.streamload.com/, kuris suteikia 50MB laisvos vietos, bet jis muziką smarkiai suspaudžia, ir realiai jos telpa gerokai daugiau: man pavykdavo nusiųsti iki 250MB muzikos į šį puslapį.
Geriausia būtų pasinaudoti puslapiu www.driveseek.com – jame galima pasirinkti, kokio disko pageidaujate, ir Jums parodys galimus variantus.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 71 access attempts in the last 7 days.