Mar 082001
 

Andrius klausė: Man reikia į mobiliaką visokių žaidimukų, paveikslėlių, muzikėlių ir t.t., tik niekaip negaliu jų rasti. Gal žinote, kur internete galima rasti tokių dalykų ir juos persisiųsti į telefoną ?

Guru atsako:
Žaidimų negalima atsisiųsti į jokį mobilųjį telefoną (nebent į Nokia 9110 ir Nokia 9210, tačiau ten atskiri atvejai).
Paveikslėlių, logotipų ir melodijų parsiuntimą palaiko tik Nokia mobilūs telefonai, tačiau ne visi modeliai. Pvz. N5110 galima keisti tik operatoriaus logotipą.
Tiesa, paveikslėlius palaiko ir Siemens mobilieji telefonai, tačiau ten kita sistema – į juos iš bet kokio SMS galima pasiųsti paveiksliuką, pvz, parašius ‘%Headache’, gavėjas matys mėnuliuką, ‘%Heart’ – gražią sparnuotą širdutę; ‘%Cake’ – tortą.

Paveikslėlius, logotipus ir melodijas galima atsisiųsti šiais būdais:

  • SMS pagalba. Galima siųsti užsakymo žinutę per SMS arba užsakyti tiesiai www puslapyje (žr. žemiau);
  • pajungus mobilųjį telefoną prie kompiuterio IR (Infrared) arba kabelio pagalba;
  • iš vieno telefono į kitą. Kaip tai atlikti, ieškokite telefono instrukcijoje. Jei nėra – vadinasi, tokios galimybės Jūsų Nokia modelis neturi.
Naujų logotipų ir skambučio melodijų atsisiuntimo paslaugą teikia Omnitel savo abonentams. Paslauga yra mokama. Visą aprašymą rasite adresu https://austeja.omnitel.net/manotelefonas/.
Gi Bitės GSM abonentai, bent jau anksčiau, nei logotipų, nei melodijų per SMS atsisiųsti negalėjo, nes Bitės GSM SMS centras nepalaikė 8 bitų žinučių kodavimo.
Apie padėtį TELE2 fronte Guru duomenų neturi.
Nemokamai parsisiųsti melodijų ir kitų gerų dalykų galite iš šių interneto svetainių (jose pirmiausia reikia užsiregistruoti, tuomet galėsite siųstis ką norite):
http://www.hooya.com/
http://www.myalert.com/
http://www.iguanasms.com/ taip pat kažkada siūlė nemokamai atsisiųsti melodijų ir pan., tačiau dabar šios paslaugos yra apmokestintos.
Galimas daiktas, kad gerai paieškoję rasite daugiau nemokamų tokių paslaugų teikėjų.

Geros dienos.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 3780 access attempts in the last 7 days.