Jan 042008
 

Andrius klausė: Visi suprantam, kad alkoholis nėra gerai, bet visi vartojam. Ne išimtis ir aš. Turiu tokią bėdą. Kai daugiau išgeriu, man išberia odą… Išbėrimas greičiausiai atsiranda pavartojus kokio vyno ar kito silpnesnio gėrimo (bet ne alaus). Bet būna, kad ir nuo degtinės. Kol studijavau, kai būdavo vadinamos „daugiadienės“, tai kitą dieną jau būdavau išbertas. Dabar, kaip minėjau, pakanka taurės vyno, o jei dar pavartoju degtinės, tai ir išberia. Išbėrimas būna dėmėmis. Pirmiausia atsiranda ant rankų, ten, kur buvo kokios žaizdos (apie randus). Po to jau ir ant veido ar kaklo. Tie išbėrimai neniežti. Tiesiog jaučiu, kad kaista žandai… Na ir pats jaučiuosi nepatogiai sėdėdamas visas dėmėtas. Norėčiau sužinoti, kodėl man taip yra. Ar čia kokia liga, ar dar kas? P.S. Kažkada bandžiau duoti kraujo, tai jo neėmė. Pasakė, kad turiu kažkokių „KEL“ ar panašiai. Tai pamaniau, gal čia jie man viską ir daro…

Medicinos Guru atsako:

Kas tie „kel“ – neaišku.
Panašu, kad tai specifinė reakcija į alkoholį. Tikslesnei diagnozei reikėtų kreiptis į alergologą. Jeigu jaučiatės nepatogiai – tiesiog nevartokite.
Beje – turiu pasveikinti jus su haliucinacijomis, kadangi šį atsakymą rašo mažos bendruomenės, kurios nėra (jei visi vartoja, o mes nevartojame – vadinasi, mūsų nėra ;) ) atstovas.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 71 access attempts in the last 7 days.