Nov 122007
 

Virginijusm klausė: Atsirado problema nešiojamame kompiuteryje: labai stabdomas procesoriaus darbas. Paleidus Task manager, matosi, kad kaltininkas yra ZCfgSvc.exe failas. Jį išjungus dingo visos problemos,bet perkrovus kompiuterį viskas atsinaujino. Pašalinau šį failą rankiniu būdu ir po restarto atsirado naujas failas – iFrnewrk.exe, kuris lygiai taip pat 100% stabdo procesoriaus darbą. Sustabdžius jo darbą viskas kaip ir gerai,bet tik kol neperkrauni kompiuterio.Praskenavau visą kompiuterį su NOD32,AVG,Kasperskiu ir dar keliom trojanų ir kitokių šiukšlių valymo programom,rezultatas 0.Gal yra kokia nors galimybė susitvarkyt šitą problemą be Windows’ų perinstaliavimo?

Guru atsako:

Abu Jūsų minėti procesai (ZCfgSvc.exe ir iFrmewrk.exe) – Intel kompanijos produktai (ar bent jau gali būti tokie), susiję su bevielio tinklo plokšte.
Vienas spėjimų – tiesiog po eilinio atnaujinimo pasikeitė šių programų versijos ir jos yra nesuderinamos su Jūsų turimų techninių/programinių priemonių rinkiniu.
Galite pabandyti atsisiųsti naujausias programos versijas iš Intel puslapio (žr. daugiau apie Intel ProSET) arba savo kompiuterio gamintojo svetainės. Patartina pradėti paieškas nuo pastarosios, bet ieškokite tik Jūsų kompiuteriui skirtoje dalyje – tuomet turėtumėte gauti programinę įrangą, kuri jau buvo testuota.
Antras spėjimas – gal tai vis tik virusinė programinė įranga, veikianti su tokiais pavadinimais, kaip ir Intel programinė įranga; tačiau tai labai menkai tikėtina, o jei ir antivirusinė programinė įranga nieko nesako, tuomet jau galima bet ką apkaltinti esant virusu…

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 5108 access attempts in the last 7 days.