Oct 052006
 

Mykolas klausė: Suinstaliavau WinME ant savo senuko kompo, nes naujas išvežtas į taisyklą. Viską tinkamai suinstaliavau, pradėjau krauti atnaujinimus ir pastebėjau, kad siunčiant failiukus kartais sustoja siuntimas ir nebesiunčia… iš naujo darant siuntimą kartais pavyksta pilnai atsisiųst,o kartais vėl sustoja atsiuntus, pvz., daugiau, nei bandant pirmą kartą… Lygiai tas pats ir su puslapių krovimu – kartais užkrauna, o kartais reikia pamaigyti Refresh mygtuką… Modemo draiveriai tvarkingi. Modemas DSL vidinis, internetas telekominis – Tako paslaugos. Optimalus planas, greitis geras… Su nauju PC taip nevykdavo, tik perėjus prie seno ir WinMe. Gal, sakau, trūksta kokių atnaujinimų (update) ar šiaip ko, kad man taip nebūtų?

Guru atsako:

Visų pirma norėčiau pastebėti, kad gal geriau būtų buvę pasirinkti, pvz., Windows 98SE – nuostabi Windows versija, išleista anksčiau nei Windows Me ir stokojanti šiai būdingų trūkumų.
Veikiausiai Jūsų minėta problema susijusi su TCP/IP duomenų perdavimo protokolo įgyvendinimu: būtent šis protokolas didžiąja dalimi yra atsakingas už interneto veiklą.
Windows Me versijoje jis buvo pradėtas kurti iš naujo (šiuo metu laikoma, jog Windows platformoje jį geriausiai pavykę įgyvendinti Windows 2003 versijoje, skirtoje tarnybinėms stotimis, pasižyminti stabilia ir efektyvesne interneto veikla), tačiau, matyt, nebuvo išvengta klaidų, nes ši Windows versija apskritai išleista skubotai.
Geriausia būtų pamėginti parsisiųsti visus atnaujinimus, pažymėtus kaip skubius. Tai gali padėti. Beje, galite pabandyti pasiėmęs kokią duomenų laikmeną atnaujinimus parsisiųsti nuėję pas pažįstamus ar kur kitur, kur galėtumėte pasinaudoti internetu. Tik namuose, įsijungę Windows atnaujinimo priemonę, nusirašykite atnaujinimų numerius – Microsoft suteikia galimybę parsisiųsti konkrečius atnaujinimus ir ne tiesioginiam diegimui – tiesiog jų svetainėje http://www.microsoft.com/ į paiešką įveskite minėtų atnaujinimų numerius.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 3793 access attempts in the last 7 days.