Sep 042006
 

romas klausė: Radau firmų Amerikoje, kurios prekiauja mane dominančiais telefonais Panasonic mx7 – ar yra firmų, kurios galėtų pristatyti mane dominantį telefoną į Lietuvą?

Guru atsako:

Jei Jūs radote el. parduotuvę – pirmiausia vertėtų pasidomėti joje: Lietuva nebėra nežinomas „Afrikos“ kraštas ir paprastai nekyla problemų su pristatymu (išskyrus kainą, kuri gali būti labai įvairi ir priklausyti nuo to, kokį pristatymo būdą pasiūlys pardavėjas).
Pvz. viena tokių parduotuvių https://www.mobilebee.com/ registruojantis siūlo pasirinkti pristatymo vietą – Lietuva. Tiesa, neteko naudotis jos paslaugomis, tačiau savo įsipareigojimuose jie žada, kad prekę pristato per 28 dienas (jie naudojasi ir Lietuvoje veikiančio UPS paslaugomis).
Dar vienas su tuo susijęs dalykas – apmokėjimas: ši parduotuvė priima atsiskaitymus kreditinėmis Visa (nemaišyti su debetine Visa Electron – šioji netiks) ir Master Card (taip pat nemaišyti su Maestro) kortelėmis. Kitos gali siūlyti ir kitokių būdų, tačiau prieš pradedant prekės užsisakymo procedūras vertėtų atkreipti dėmesį ir į tai.
Tiesa – tai nėra visai tikslus atsakymas į Jūsų pateiktą klausimą. Dėl įmonių, kurios pagal užsakymą importuotų prekes iš kitų šalių (pvz. Jungtinių Amerikos Valstijų) – kiek sunkiau pasakyti. Panašesne į Jūsų pageidaujamą veikla užsiima ekspeditoriai, tačiau dažniau jie derina santykius tarp žmonių, norinčių pergabenti iš vienos vietos į kitą didelius kiekius prekių, ir žmonių, galinčių tai padaryti, na, o vienas telefonas … gal geriau paieškoti el. parduotuvės, kuri pristato prekes į Lietuvą ir pasidomėti jos kainomis. ;-)

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 5075 access attempts in the last 7 days.