Aug 022006
 

SGS klausė: Turiu HP LaserJet1010, kurį laiką jis buvo nenaudojamas ir lemiamu mometu, kada reikėjo spausdinti – nuvylė. Glamžėsi popierius, kol galiausiai visai užstrigo tokioje vietoje, iš kur jo negaliu ištraukti. Nežinau, ar pati galėsiu jį pataisyti, tikriausiai jį reikia kažkaip išvalyti, dar girdėjau nuomonę, kad kartridžas uždžiūvo(?). Jei manote, kad galiu padaryti kažką pati, parasykite, kaip ir ką. (Puslapyje LaserJet’o printeriui nurodyti veiksmai nepadeda, nes popierius užstrigo viršutinėje dalyje, kur niekas nebeatsidaro, nebent reikėtų atsukti kokius nors varžtelius). Jei pati to padaryti negaliu, gal galite patarti, kur kreipti Kaune?

Guru atsako:
(ačiū Vytautui ir UAB „Tonergos aptarnavimo sistemos“)

Sprendžiant iš laiško autorės išvardintų požymių, spausindtuvas stovėjo nenaudojamas, ir popierius nežymiai sudrėko – to užtenka, kad pradėtų strigti.
Popieriaus lapas užstrigo kaitinimo mechanizme. Pačiai pataisyti, deja, nepavyks. Kartridžas (tonerio kasetė) lazeriniuose spausdintuvuose neuždžiūna.
Jei vis dėlto nuspręsite ardyti visą spausdintuvą pati, pradėkite nuo galinės sienelės. Jei kreipsites į servisą, Kaune spausdintuvu taisymu užsiima Printera, Sinerta, remontas kainuos nuo 30 iki 80 Lt.
Beje, užstrigusį popierių beveik visada galima švelniai ir palengva ištraukti, stengiantis nesuplėšyti ir būtinai prieš tai ištraukus tonerio kasetę.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 5116 access attempts in the last 7 days.