Jul 222005
 

Algis klausė: Gyvenu Prienuose ir esu nepatenkintas savo bendrosios praktikos gydytoju, kuris daro iš manęs bandymų triušį, be to, jis man atrodo nekompetetingas. Esu tvirtai apsisprendęs kreiptis į pačius geriausius specialistus nesvarbu kur, kad galėčiau atlikti pilnus medicininius tyrimus. Aš pensininkas, tačiau nežinau, ar man reikalingas koks nors nukreipimas iš mano bendrosios praktikos gydytojo, jei aš noriu apsilankyti kurioje nors Vilniaus konsultacinėje poliklinikoje ir atlikti visokeriopą sveikatos patikrinimą? Turiu bėdų su skrandžiu, sąnariais, pastaruoju metu apskritai labai pablogėjo sveikatos būklė. Ar egzistuoja medicininis centras, kuris galėtų greit, kokybiškai ir kompetetingai atsakyti į mane dominančius klausimus ir nustatyti tikslias diagnozes, ar man reikia blaškytis po atskirus medicininius centrus? Didelių pinigų mokėti negaliu, tačiau kelis šimtus litų sukrapštysiu.

Medicinos Guru atsako:
Nukreipimas iš šeimos gydytojo reikalingas, kitaip už specialisto konsultacijas reikia mokėti. „Pilni medicininiai tyrimai“ skamba nekonkrečiai ir juos atlikti kainuotų ne vieną tūkstantį litų, tačiau klausimas – ar reikia Jums viską tirti? Jeigu didelių pinigų mokėti negalite (pagal Jūsų pageidavimą to tikrai reikia) – geriau pasirinkite kitą šeimos gydytoją ir pirmiausia su juo aptarkite savo problemas – gal ir tų geriausių specialistų nereikės…
Vienas iš Jūsų klausiamų medicinos centrų – Vilniuje, V.Grybo g. 32/10, apie jį informacija čia http://www.medcentras.lt/. Centro paslaugos kainuoja nepigiai, todėl pirma pagalvokite apie kitą šeimos gydytoją.
P.S. Terminai „nekompetetingas“ ir „daro iš manęs bandymų triušį“ – rimti kaltinimai. Siūlau nesisvaidyti jais arba kreiptis į teismą.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 71 access attempts in the last 7 days.