Nov 052004
 

Arunas klausė: Kaip pigiausiai įvesti internetą ir koks pigiausias menesinis mokestis būtų už internetą? Galvoju naudotis tik savo namuose asmeniniams poreikiams. Kas jį galėtų įvesti?kokiomis sąlygomis, ar reikia telefono linijos? gyvenu Žemaitijos kaime Kelmės r.,neturiu fiksuoto ryšio telefono linijos.

Guru atsako:

Kadangi gyvenate kaime Žemaitijoje, tai turbūt vienintelis tiekėjas yra Lietuvos Telekomas, todėl būtinai reikalinga telefono linija.
Šiuo metu pigiausias yra Interneto planas – iki Naujųjų Metų už 10 Lt galima gauti 30 nemokamų valandų naudotis Atviru Taku. Nedideliems asmeniniams poreikiams (el.paštui, naršymui) to kaip ir užtenka :) Po Naujųjų Metų šio plano abonentinis mokestis bus 20 lt. Planą reikia papildomai užsisakyti Lietuvos Telekome (galima telefonu 117). Įsirengus liniją reikės mokėti ir abonentinį mokestį – 23 lt. Taigi, po Naujųjų viskas kainuotų nuo 43 litų per mėnesį. Iki 2004 lapkričio 30 imtinai telefono liniją galima įsirengti už 20 lt.
Galima ir neužsisakyti Interneto plano, tada nebus to 10 lt mokesčio, bet neliks ir nemokamų valandų. Naudojantis Atviru Taku ne piko metu ir savaitgaliais bei švenčių dienomis viena minutė kainuoja 3 ct. Norint naudotis Atviru taku, papildomų sutarčių su Telekomu sudarinėti nereikia.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 71 access attempts in the last 7 days.