Apr 152004
 

Valė klausė: Darbe prie mano kompiuterio laikas nuo laiko prisėda padirbėti bendradarbiai (tiksliau, panaršyti internetu), kadangi ne visur jis pajungtas. Už nugaros stovėti jiems nenoriu ir ką veikia nežiūriu. Dirbu su Windows XP ir pastebėjiau, kad prisijungiant prie pašto (pvz.: delfi.lt) arba ieškant google.lt puslapiuose, fiksuojama visa informacija. Kitą kartą prisijungus ir užėjus bei paspaudus su pelės kursoriumi ant paieškos ar pašto adreso langelio parodomi visi anksčiau rinkti mano naudojami pašto adresai arba, pavyzdžiui, ko ieškojau google. Problema ta, kad paskutiniu metu pradėjau gauti kvailų ir nepageidaujamų laiškelių. Pašto adresus pakeisiu, bet nesinorėtų dažnai to daryti,nes kyla įvairių nepatogumų. Gal galite patarti, kaip galima būtų baigus darbą šią informaciją ištrinti.
Lina klausė: Mane erzina internet explorer ‘meškos’ paslauga: įvedant savo elektroninio pašto adresą jis (exploreris) iš atminties siūlo mano adresą, kurį rinkau anksčiau. Kaip šią paslaugą atjungti?

Guru atsako:

1. Atsidaryti Internet Explorer
2. Tools -> Internet Options… -> Content -> AutoComplete… – tuomet nuimti visas varneles ir paspausti Clear Forms ir Clear Passwords.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 474 access attempts in the last 7 days.