Mar 112004
 

Rima klausė: Norėčiau sužinoti, kas tai yra Margaritos Drozd sulieknėjimo metodas.

Guru atsako:

Užvakar, kovo 9-tąją, ‘Lietuvos ryto’ antradienio priede ‘Sveikatos gidas’ pateiktas išsamus L.Lileikienės straipsnis ir interviu su pačia Malgorzata Drozd: ‘Lieknas aktorės kūnas – jaukas storuliams’. Čia pateiksime mūsų Medicinos Guru atsakymą – išvados analogiškos :)

Nebuvau nieko girdėjęs, bet yra toks google, kuris yra viską girdėjęs :)
Anglų kalba atsiliepimai apie metodą -
http://www.chasefreedom.com/maggiedrozd.html ir
http://www.healthwell.com/forums/index.cfm?action=showthread&PostNum=353&Thread=1&roomID=4&entryID=864.
Rašoma, kad metodas pagrįstas medžiagų apykaitos spartinimu (piliulės kelia kraujospūdį, greitina širdies darbč ir taip skatina sudegti daugiau kalorijų – turbūt aišku, kad su besidaužančia širdimi labai sveikai nesijausite:) ir kad isbandžiusiems dažniausiai nepadėjo…
Kalbant plačiau, liekninantys vaistai (tarp jų – ir arbatos, vaistažolių mišiniai) dažniausiai pagrįsti į juos įeinančių medžiagų stimuliuojančiu (pvz.,efedrinas) ir apetitą mažinančiu poveikiu, kartais skysčius varančiu (diuretiniu) poveikiu. Šie vaistai svorį mažina, tačiau sveikatai pavojingi dėl pašalinių reiškinių (dauguma tų vaistų yra narkotizuojančio poveikio, priklauso tai pačiai grupei, kaip ir Ecstasy).
Kita vaistų grupė – slopinantys riebalų rezorbciją žarnyne. Jai priklauso vienintelis oficialiai Lietuvoje registruotas ir gana gerus rezultatus duodantis (tiesa, nepigus) vaistas Xenical (plačiau skaitykite http://www.kmi.lt/).
Bendras principas: be sveikos mitybos ir fizinio aktyvumo jokie preparatai u= Jus svorio nenumes, reklama per daug nesižavėkite. Dieta galima gana nesunkiai svorio numesti, bet pagrindinė problema – kad jis vėl priauga:).
Jei antsvoris yra dėl medicininių problemų – reikia jas spręsti mediciniškai.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 1676 access attempts in the last 7 days.