Oct 162003
 

Mantas klausė: Nepasileidžia ScanDisk Thorough režimu, Windows 98 praneša apie nelegalią operaciją ir nulūžta. ScanDisk paleidus iš DOS priėjus prie Surface Scan punkto išmeta pranešimą ‘There is not enought free conventional memory to perform a surface scan. You may need to remark (REM) some device driverrs from your CONFIG.SYS file. Or, in your CONFIG.SYS, you may need to load EMM386.EXE driver to load your other device drivers into Upper Memory Blocks using DEVICEHIGH= statements.’ Kiek suprantu, thorough ir surface scan tai tas pats nuoseklus hardo tikrinimas. Ką man daryti, kad galėčiau paleisti ScanDisk Thorough režimu? P.S. Neseniai pakeičiau vaizdo plokštę ir įdėjau CD-RW įrenginį?.

Guru atsako:

Siūlome MSSupport patarimą:
Bandykite atlikti skenavimą iš Windows 98 įkrovos (Start-up) diskelio (scandisk C:), prieš tai vertėtų pataisyti kelias eilutes Config.sys faile, kuris yra įkrovos diskelyje:
device=drive:failsafe.drvwindowsemm386.exe noems
devicehigh=drive:failsafe.drvcommanddrvspace.sys /move
čia drive yra disko raidė, nurodyta aukščiau tame pačiame faile esančioje eilutėje ActivateDrive=, paprastai C arba kitas skirsnis, kuriame yra įdiegti Windows.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 3079 access attempts in the last 7 days.