Jul 292003
 

Valdas klausė: 2 kompiuteriai sujungti į tinklą,viskas gerai tarpusavy veikia,į vieną iš jų pajungtas internetas TAKAS DSL.Iš pirmo kompiuterio, kur pajungtas internetas, viskas tvarkoje.Kaip būtų galima padaryti,kad iš antro kompiuterio veiktų internetas,jei pirmas kompas būtų įjungtas, bet neužkrautas jame internetas – ar yra galimybė tai padaryti ?

Guru atsako:

Tai įmanoma padaryti. Paprasčiausia būtų abu kompiuterius sujungti per DSL routerį (kainuoja 150 – 300Lt) – tokiu atveju internetu galėtų naudotis tiek kiekvienas kompiuteris atskirai, tiek visi kartu. Beje, aš nelabai įsivaizduoju situaciją, kaip kompiuteris su pajungtu DSL gali būti įjungtas.. ir nebūti pasijungęs prie Ineto. DSL technologija pasižymi būtent tuo, kad leidžia būti pasijungus prie I-neto 24 valandas per parą. Gal Jums užtektų tik sukonfigūruoti taip, kad pirmas kompiuteris automatiškai pasijungtų prie interneto jį paleidus ?
Žiūrint į problemą globaliai, t.y. ar įmanoma pasijungti prie interneto iš kompiuterio B, jei kompiuteris A neturi I-neto – atsakymas, manyčiau, būtų neigiamas, nes šiuo atveju kompiuteris A vykdytų routerio pareigas, ir jei jis nepajungtas prie interneto,- jo neturės ir kompiuteris B.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 71 access attempts in the last 7 days.