Nov 192002
 

desoft klausė: Ar yra kokia programa, su kuria kompiuterį galėčiau paversti telefonu? Norėčiau, kad būtų autoatsakiklis. Šiaip gerai būtų, kad garsas sklistų iš garso plokštės, o ne iš modemo.

Guru atsako:

Tokių programų pasirinkimas gana nemažas, tiesa, ne visos yra ypač vertingos. Čia apžvelgsiu tik kelias man patinkančias: Adavances Call Center (ACC) ir Active Phone Server.
Kiekviena turi savų privalumų ir trūkumų.
ACC turi autoatsakiklį, be to, ją galima valdyti nuotoliniu būdu – tai labai praverčia: jeigu taip užprogramuojate namų telefoną, jį galite tvarkyti iš darbo vietos. Bene didžiausias jos privalumas yra tas, kad ji atpažįsta labai daug modemų, tad sumažėja tikimybė susilaukti problemų dėl neteisingo modemo atpažinimo. Ji taip pat turi labai puikų priedą – telefonų knygutę su grupavimu, tad žmonių, kuriuos įtrauksite į „juodajį“ sąrašą, skambučių paprasčiausiai negirdėsite. Man labai patiko šios programos galimybė persiųsti informaciją el. paštu. Taip pat ši programa sugeba įrašyti pokalbius, tad jei Jums kas nors diktuoja adresą ar kitą svarbią informaciją, galite paspausti įrašymo mygtuką, ir Jums nereikės nieko rašyti ant popieriaus, kuris dažnai svarbiausiu metu pradingsta… Šią programą galite rasti čia:
http://www.voicecallcentral.com/.
Active Phone Server programa yra labai panaši į anksčiau aprašytają, jos beveik visos funkcijos tokios pat, yra ir juodieji sąrašai, ir numerio rodymas, ir pokalbius įrašinėti leidžia, tiesa viena iš įdomesnių funkcijų buvo anti-ANN, jis turėtų blokuoti Jūsų numerio rodymą, tiesa, aš bandžiau tuo pasinaudoti skambindamas draugams, kurie turi telefonus su numerio rodymu, tai nieko nepavyko. Gal jei jie turėtų ne aparatinį, o programinį kaip ir Jūs numerio rodymą, gal kas ir pavyktų… Ši programa yra puslapyje:
http://www.softcab.com/apserver/index.asp.
Dar viena nebloga programa yra „Venta Fax & Voice“ – ji beveik visomis savo galimybės nieko nesisikiria nuo kitų, bet jos pagalba galima siųsti ir priimti faksus. Daugumai žmonių tai nėra vertingas priedas, bet jei prireiktų… :-) Taip pat ji turi puikų žurnalą, kuriame vedamas sąrašas, kuriame įrašoma, kas ir kada Jums skambino. Ją galite parsisiųsti iš:
http://www.ventafax.ru/
Visos čia išvardintos programos yra mokamos, todėl, jei jos Jums tikrai reikia, galite nepagailėti ir keliolikos dolerių, prieš tai išbandę, kuri programa yra Jums tinkamiausia. Be to, jeigu Jūs vis dar negalite išsirinkti Jums tinkamos programos, pabandykite pažiūrėti šiame puslapyje.
Geros dienos.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 2400 access attempts in the last 7 days.