Aug 062002
 

Vaida klausė: LABAI PRAŠAU PADĖKIT!!! Namuose KOŠMARAS! Turim visiškai nepageidaujamų naminių gyvūnėlių – TARAKONŲ. Jau išbandėme begales būdų, kaip jų atsikratyti, tačiau dar neradom nė vieno veiksmingo:( O šie padarėliai be galo gadina gyvenimą… kur pasisuki – jų begalės. Labai prašau, pasakykite kokiais būdais galėtume jais atsikratyti. Gal žinote kokių tikrai veiksmingų nuodų?

Guru atsako:

Pas mane buvo tarakonų – tai jokie nameliai, pieštukai ir kreidelės nepadėjo, bet nusipirkau paprasčiausią Mortein (atrodo, taip vadinasi – toks raudonas, išsirinksite pagal aprašymą – skirtas būtent tarakonų naikinimui), kurį per TV reklamuoja ir liuks – tik išpurkšti reikia viską: grindjuostes (plintusus), radiatorius, bet kokią skylutę – viską, kur tik jie gali užlįsti, atitraukti visas spinteles ir viską gerai išpurkšti. Tai daryti periodiskai.
Ilgainiui tarakonų vis tiek ateis iš kaimynų, todėl jei jau viską atitraukėte, nulupkite grindjuostes ir visas skylutes bei visus tarpelius užklijuokite plastilinu (arba silikonu) – kiekvieną plyšelį apie vamzdžius. Viskas – jie nebeaiteis pro niekur, nebent per ventiliacijos sistemą:)
Galite vėl prikalti grindjuostes ir periodiškai viską purkšti, o vėliau užteks purkšti tik į ventiliacijos angą – jie bijos artintis.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 71 access attempts in the last 7 days.