Dec 152006
 

dansinge klausė: Kalėdų proga noriu nustebinti brolį ir padovanoti jam krepšinio marškinėlius su jo vardu ir kokiu nors paveiksliuku. Kur (Kaune) ir už kokią kainą tai galima padaryti?

Guru atsako:

Kiekvienoje didesneje Maximoje dažniausiai yra T-idėjos kontora (Kaune hyper Maximoje tikrai yra). Jie užsiima vienetiniais darbais. Bet man atrodo, kad tai pakankamai brangus variantas. Ir, ko gero, jie naudojasi arba lipdukais, išpjaunamais iš spec didelio lipduko lapo, arba kitokiais lipdukais (kai visas piešinys užnešamas ant specialiaus lipduko, o jau tada tas lipdukas užkeliamas ant marškinėlių). Sportininkams tai nelabai patinka, nes turėti gumos lopą ant pilvo ar ant nugaros intensyviai sportuojant nelabai higieniška.
Kaip alternatyvą pasiūlyčiau tai, ką norite pavaizduoti, ant marškinėlių užsakyti išsiuvinėti. T.y. pabandykite sužinoti kainas pas tuos, kas tuo užsiima, ir išsirinkite. Rekomenduoti nieko negaliu, nes dar nebandžiau. Kainų neturiu. Galiu tik spėti, kad vardo išsiuvinėjimas, tarkim, 24 punktų dydžiu, kainuotų ~ 8 Lt, o kokio nors piešinio išsiuvinėjimas iki A4 dydžio – iki 36 Lt (šios kainos labai apytikslės, pasitikslinkite).
Su siuvinėjimu yra dar visokių niuansų. Gali būti, kad reikės išardyti siūles arba tam tikroje vietoje negalima siuvinėti (paprastai ant kišenių arba kai kurių siūlių). Be to, kas yra krepšininko marškinėliai? Ar tie su daug daug skylučių? Tai gali turėti reikšmės, gali ir neturėti. Tiesiogiš pradžių pasiklausinėkite toje kontoroje, kur užsakysite.
Jei užsakinėsite pas šilkografus, tai gali kainuoti gana daug, tarkim, vien darbas apie 70-80 Lt (kainas spėju, gali būti ir daugiau) ir kažin, ar norės prasidėti su vienetiniu užsakovu.
Kaip tokias firmas rasti? Paprastai – kad ir http://www.imones.lt/ įveskite paieškos žodį siuvinėjimas arba šilkografija ir miestą Kaunas. Gausite bent kelis atsakymus – rinkitės. Gal dar reikėtų paklausinėti per informacijos telefonus 118 arba 1588. Tačiau manau, kad sutartis su tokiomis įmonėmis turėtų beveik visos reklaminės agentūros (kaip Rodiklis ir t.t.). Geriausią sprendimą rasite pati.
Originaliausia turbūt būtų nueiti į firminę Audimo arba Rodiklio parduotuvę, nusipirkti krepšininko marškinėlius ir pačiai išsiuvinėti vardą :)

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 5108 access attempts in the last 7 days.