Dec 142005
 

Tolikas klausė: Jau buvome nusprendę pirkti inhaliatorių (dažnai kamuoja peršalimo ligos), bet konsultuojantis pas LOR gydytoją ir paklausus, kas geriau (inhaliatorius ar oro drėkintuvas), jis į tai atsakė, kad inhaliatorius naudojamas tam tikromis situacijomis (kai vaistai garais turi patekti į plaučius ar pan.), o oro drėkintuvas gali būti naudojamas dažniau, visiems iš karto, drėgmei palaikyti, kvapiai atmosferai palaikyti it t.t. Kokie yra inhaliatoriaus privalumai ?G irdėjau apie oro drėkintuvą kartu ir su inhaliatoriumi, kokie būtų jo privalumai ? Aš labiau būčiau už oro drėkintuvą, namuose žiemą drėgmė 45-55 proc. Rytais atsikėlus peršti gerklę, jaučiu, gali būti nuo per sauso oro ar nuo kvėpavimo per burną, o ne per nosį. Kurį geriau pirkti, o gal abu ? Ar oro drėkintuvai naktimis netrugdys miegoti ? Ar yra drėkintuvų su automate nustatytos drėgmės palaikymo sistema ? Kur jų nusipirkti ?

Medicinos Guru atsako:
Drėkintuvas drėkina aplikos orą, inhaliatorius skirtas vaistams efektyviau nukreipti į kvėpavimo organus – šie prietaisai yra visiškai skirtingos paskirties.
Oro „kokybę“ palaiko bet kuris kondicionierius su papildomais moduliais, kaip jonizatoriai ir pan. Kreipkitės į atitinkamas prekybos firmas.

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 3793 access attempts in the last 7 days.