Jan 012000
 

Vilius klausė: Prašau parašyti visas nuorodas ir visą informaciją apie ‘Computer Driving License‘. Čia kažkas susiję su licenzijuotu darbu kompiuteriu užsienyje, panašu į kompiuterines teises.

Guru atsako:
Visiškai teisingai, ‘European/International Computer Driving License‘ – tai kvalifikuoto kompiuterio specialisto pažymėjimas, kurio idėja panaši į vairavimo teises kaip leidimą vairuoti automobilį. Skirtumas tas, kad kompiuteriu dirbti galite ir neturėdamas ‘kompiuterinių teisių’. Kaip matote, yra Europinės ir pasaulinės kompiuterinės teisės.
Informacijos apie ‘kompiuterines teises’ galite ieškoti čia arba The European Computer Driving License organizacijos puslapyje adresu http://www.ecdl.com/.
Visų nuorodų ir visos informacijos čia nepateiksime – manau, visą reikiamą informaciją galite rasti minėtuose puslapiuose. Tačiau jei norite daugiau nuorodų, tiesiog įveskite į bet kokį paieškos puslapį (pvz. http://alltheweb.com ar http://www.altavista.com/) ‘Computer Driving License’ ir jums išmes tiek nuorodų, kad ilgam užteks :)

Susiję straipsniai:

  • Susijusių straipsnių nėra
 Posted by at 12:00 am

Sorry, the comment form is closed at this time.

Bad Behavior has blocked 2394 access attempts in the last 7 days.